Gelijkvloers

Bereikbaar via brede trappen. De inkomsthal met rechts de bar(met toog en ijskast) en links de eetzaal. De keuken ligt centraal tussen de bar en de eetzaal en is compleet ingericht (koelkasten, werktafels, magnetron, gasfornuis, frituur, industriële afwasmachine, oven...) Achter de bar bevindt zich een zeer ruim, zonnig terras met zicht op het natuurreservaat.

Gelijksvloers (indeling)

Tussenverdiep

Een familiekamer bestaande uit twee kamers (een kamer met een 2-persoons bed en een kamer met twee 2-persoons bedden), een badkamer met bad, lavabo entoilet en een extra ruimte met lavabo en toilet.

Tussenverdiep (indeling)

Eerste verdiep

Zes slaapkamers met een 2-persoons bed en badkamer (douche of bad, lavabo en toilet) Eén slaapkamer met een 2-persoons bed, een 1-persoons bed en een badkamer (douche, lavabo en Toilet) Eén slaapkamer met twee 2-persoons bedden en een badkamer.(douche, lavabo en toilet)

Eerste verdiep (indeling)

Tweede verdiep

Drie slaapkamers met een 2-persoons bed en een badkamer (bad, lavabo en toilet) Een kamer met erbindingsdeur met twee 2-persoons bedden en badkamer(bad,lavabo entoilet)

Tweede verdiep (indeling)

Kelder

Vanaf de straat bereikbaar. Er is ruimte voorzien voor stalling van fietsen. Gemeenschappelijk toiletten .Deze zijn tevens bereikbaar vanuit de inkomhal.